بهترین راه انداز رستوران می‌تواند به شما کمک کند تا ایده و طرح خود را با کمترین هزینه، در مدت زمان کوتاه راه‌اندازی کند. اکنون تیم‌های زیادی در زمینه‌ی راه‌اندازی رستوران فعالیت دارد که انتخاب یکی از آن‌ها، کار را سخت می‌کند. اگر قصد دارید سرمایه‌ی خود را برای راه‌اندازی یک رستوران ایده‌آل صرف کنید، بایدبهترین سازنده رستوران را انتخاب کنید. اگر در این انتخاب دچار تردید و سردرگم هستید، با این معیارها تیم همکار خود را انتخاب کنید.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

مزیت‌های همکاری با بهترین راه انداز رستوران

  1. بدست آوردن یک بیزنس پلن حرفه‌ای
  2. استفاده از ایده‌ها و خلاقیت تیم رستوران‌ساز
  3. سرعت عمل بالای راه‌اندازی رستوران
  4. صرفه‌جویی در هزینه‌ها
  5.  تکمیل رستوران با بهترین تجهیزات
  6. تبلیغات با کمک بهترین سازنده رستوران

معرفی 5 تیم راه‌انداز رستوران

  1. بهترین راه انداز رستوران : «رستوران‌ساز»
  2.  راه‌اندازی رستوران با تیم «رستوران 22»
  3.  راه‌اندازی رستوران با رستوران 0 تا 100
  4.  راه‌اندازی رستوران با تیم «سرآشپزان»
  5. راه‌اندازی رستوران با تیم «الفبای رستورانی»

 

مزیت‌های همکاری با بهترین راه انداز رستوران

همکاری با بهترین سازنده رستوران می‌تواند با مزیت‌های بی‌شماری همراه باشد. برخی از این مزیت‌ها عبارتند از:

  1. بدست آوردن یک بیزنس پلن حرفه‌ای

تیمی که قرار است برای راه‌اندازی رستوران خود انتخاب کنید، در تهیه‌ی طرح تجاری به شما کمک می‌کند. قطعاً می‌دانید وقتی قرار است وارد یک تجارت سودآور شوید، به یک بیزنس پلن (Business Plan)  نیاز دارید. در این طرح تمامی اطلاعات مورد نیاز برای راه‌اندازی رستوران در اختیار شما قرار می‌گیرد.

مهم‌ترین اطلاعاتی که باید در بیزنس پلن مطرح شود، شامل میزان سرمایه‌ی مورد نیاز، ساختمان و وسعت رستوران، موقعیت جغرافیایی رستوران، مدت زمان تأسیس، تجهیزات مورد نیاز، نیروها و پرسنل است. با کمک این طرح چشم‌انداز مشخصی در مورد رستوران خود بدست می‌آورید. اطلاعات دقیق می‌تواند شما را برای تصمیم‌گیری بهتر یاری دهد.

به عبارت دیگر، وقتی به طور دقیق بدانید که به چیز میزان سرمایه برای راه‌اندازی رستوران نیاز دارید، بهتر می‌توانید در مورد آن تصمیم بگیرید.

  1. استفاده از ایده‌ها و خلاقیت تیم رستوران‌ساز

یکی دیگر از مزیت‌های همکاری با بهترین سازنده رستوران استفاده از ایده‌ها و خلاقیت آن‌هاست. شما به عنوان مدیر و صاحب اصلی رستوران هستید که فقط به سرمایه‌گذاری فکر می‌کنید. هر چقدر هم در طراحی رستوران حرفه‌ای فکر کنید و برای آن زمان صرف کنید، چون تجربه‌ی زیادی در مورد راه‌اندازی رستوران ندارید، خلاقیت و ایده‌ی خاصی به ذهن‌تان نمی‌رسد.

وقتی یک تیم یا حتی یک فرد در موضوعی تجربه کسب می‌کند، ذهن آن‌ها پر از اطلاعات ریز و درشت می‌شود. چنین تیمی می‌تواند طراح بهترین ایده‌ها باشد. خلاقیت برای راه‌اندازی رستوران اهمیت زیادی دارد. فراموش نکنید ما در دنیای رقابتی زندگی می‌کنیم. پس با کمک این ایده‌ها و خلاقیت‌های تیم رستوران‌ساز می‌توانید از رقبای خود (حتی باسابقه‌ها) پیشی بگیرید.

  1. سرعت عمل بالای راه‌اندازی رستوران

یکی دیگر از مزیت‌های همکاری با بهترین راه انداز رستوران سرعت بالای کار است. پروژه‌ی راه‌اندازی رستوران برای کسانی که در این زمینه‌ی تجربه و اطلاعات کافی ندارند، زمان‌بر است. اگر شما به این کسب و کار فکر می‌کنید، اما تاکنون هیچ تجربه‌ای در آن کسب نکرده‌اید، بهتر است به سراغ یک تیم حرفه‌ای بروید.

تیم‌های رستوران ساز به دلیل داشتن تجربه‌ی کافی قادرند در مدت زمان کوتاه مشکلات پیش‌رو را بردارند و سریع‌تر به جلو حرکت کنند. فرض کنید شخصاً بدون کمک هیچ تیمی قصد دارید رستوران را راه‌اندازی کنید. در این صورت باید موقعیت مکانی رستوران، ظرفیت و متراژ را مشخص کنید. از سوی دیگر شما به مجوز از اتحادیه‌ی رستوران‌داران شهر هم نیاز دارید.

وقتی هیچ اطلاعات و تجربه‌ای در این زمینه ندارید. زمان زیادی را باید صرف پیدا کردن بهترین موقعیت مکانی شهر برای راه‌اندازی رستوران کنید. از سوی دیگر أخذ مجوز هم بدون طی کردن مراحل اداری ممکن نیست. در حالی که اصلاً نمی‌دانید باید به کدام مرکز مراجعه کنید. در ابتدا به شهرداری رفته و از این اتاق به اتاق دیگر می‌روید. باید پرونده تشکیل دهید و مدارک و هزینه‌های مورد نیاز را پرداخت کنید.

حالا به این فکر کنید با بهترین سازنده رستوران قرارداد همکاری منعقد می‌کنید. چنین تیمی با شناخت تمامی مراحل راه‌اندازی و تأسیس رستوران، تمامی مشاوره‌های لازم برای تعیین موقعیت، ظرفیت و متراژ و مجوز رستوران را به شما ارائه می‌دهد. در چنین شرایطی در زمان شما صرفه‌جویی می‌شود و کارها سریع‌تر پیش می‌رود.

  1. صرفه‌جویی در هزینه‌ها

بخشی از راه‌اندازی هر کسب و کاری به تأمین سرمایه و هزینه‌ها اختصاص دارد. برای رستوران هم بدون شک به سرمایه‌ی زیادی نیاز دارید. اما آیا می‌دانستید اگر با بهترین راه انداز رستوران همکاری کنید، در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود؟

شاید تعجب کنید اما وقتی با چنین تیم‌هایی همکاری می‌کنید، آن‌ها از قبل اطلاعات دقیقی در مورد سرمایه‌ی مورد نیاز در اختیار شما قرار می‌دهند. این تیم‌ها فقط دستمزد خود را دریافت می‌کنند که در مقایسه با سرمایه‌ی مورد نیاز برای رستوران مبلغ زیادی نیست.

از سوی دیگر برنامه‌ی شما برای راه‌اندازی رستوران مشخص است. همچنین طرح، برنامه و ایده‌هایی آن‌ها نه تنها پول‌ساز است، بلکه قابل اجرا شدن نیز هست. پس مجبور نیستید یک طرح را برای رستوران خود آزمایش کنید. آنچه توسط بهترین سازنده رستوران پیشنهاد و اجرا می‌شود، قبلاً از مرحله‌ی تست و آزمایش گذشته است. پس هیچ هزینه‌ای بیهوده به هدر نمی‌رود.

  1.  تکمیل رستوران با بهترین تجهیزات

وقتی بخواهید در دنیای رقابت وارد شوید، قطعاً باید کسب و کار شما ویژگی‌های منحصر به فردی داشته باشد. وقتی در کنار چند رستوران در یک شهر فعالیت می‌کنید، باید نسبت به آن‌ها برتری داشته باشید تا بتوانید نظر مشتریان را جلب کنید. اگر بخواهید عملکرد تک تک رستوران‌های شهر و یا شهرهای اطراف را آنالیز کنید، به زمان زیادی نیاز دارید.

از سوی دیگر شما به عنوان مدیر و سرمایه‌گذار آیا تخصصی برای بررسی و تحلیل عملکرد رستوران‌های موفق را دارید؟ همکاری با بهترین راه انداز رستوران این مزیت را دارد که رقبای مورد نظر شما را بررسی کند. آن‌ها به تحلیل در مورد اطلاعاتی از قبیل نحوه‌ی سرویس دهی، تجهیزات و حتی تبلیغات رقبا تسلط دارند. پس وقتی وارد عرصه‌ی تحلیل و بررسی شوند، می‌توانند مفیدترین و کاربردی‌ترین اطلاعات را برای شما بدست آورند.

از سوی دیگر در چنین تیم‌هایی افراد متخصص و کار بلد نیز فعالیت دارد که وظیفه‌ی تحلیل و بررسی داده‌ها را بر عهده دارد. برای مثال با کمک مدل مدیریت استراتژیک SWOT می‌توانند داده‌های مربوط به فعالیت رقبا را بررسی کنند.

  1. تبلیغات با کمک بهترین سازنده رستوران

برندسازی در دنیای امروز کار ساده‌ای نیست. اکنون در کنار کیفیت محصولات یا خدمات، تبلیغات اهمیت زیادی دارد. وقتی کسی مدعی برتری است، باید بتواند این برتری را به همگان ثابت کند. شما قرار است در یک شهر (حتی شهر کوچک) رستوران بزرگی را راه‌اندازی کنید. پس باید به رهگذران، شهروندان و توریست‌های شهر ثابت کنید که خدمات و محصولات تاپی برای ارائه دارید.

تبلیغات مهم‌ترین ابزار دست شما برای معرفی رستوران است. بدون مرحله‌ی برندسازی تبدیل شدن به یک رستوران معروف کار راحتی نیست. در واقع حتی اگر بهترین خدمات و سرویس‌دهی را هم داشته باشید، تا زمانی که تبلیغات حرفه‌ای نداشته باشید، قدرت زیادی برای رقابت ندارید.

پس یکی از مزیت‌های همکاری با بهترین راه اندازی رستوران استفاده از جدیدترین شیوه‌های تبلیغات است. اکنون داشتن یک وب سایت ساده‌ی وردپرسی، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و داشتن یک اپلیکیشن حرفه‌ای و جدید برای هر کسب و کاری لازم است. با وجود یک تیم مؤسس رستوران می‌توانید به راحتی این طرح‌ها را پیاده‌سازی کنید. فراموش نکنید که تبلیغات و برندسازی کار ساده‌ای نیست و به تخصص نیاز دارد.

معرفی 5 تیم راه‌انداز رستوران

انتخاب تیم راه انداز رستوران کار ساده‌ای نیست. اما شناخت چندین تیم حرفه‌ای می‌تواند شما را در انتخابِ بهترین راه انداز رستوران یاری دهد. ما در ادامه به معرفی 5 تیم از بهترین سازنده‌های رستوران می‌پردازیم.

  1. بهترین راه انداز رستوران : «رستوران‌ساز»

یکی از بهترین تیم‌های سازنده‌ی رستوران «رستوران‌ساز» است. از مزیت‌های این تیم می‌توان به تخصص در زمینه‌ی راه‌اندازی انواع رستوران، ایرانی، سنتی، عربی، مراکشی، ایتالیایی، ترکی و ... اشاره کرد. این تیم حتی در زمینه‌ی راه‌اندازی کترینگ، فود کورت، کافی‌شاپ و رستوران خانگی نیز فعالیت دارد.

از جمله مزیت‌های همکاری با تیم رستوران‌ساز می‌توان به تجربه‌ی بالای این تیم اشاره کرد. خلاقیت، نوآوری و ابداع روش‌های نوین از جمله مزیت‌های همکاری این تیم است. بهترین راه انداز رستوران باید قدرت فوق‌العاده‌ای در تبلیغات داشته باشد. فراموش نکنید تبلیغات و برندسازی می‌تواند رستوران شمار را در مدت کوتاهی به یک کسب و کار پررونق تبدیل کند.

تیم «رستوران ساز» علاوه بر تهیه‌ی طرح تجاری، قادر است مدرن‌ترین فهرست تجهیزات مورد نیاز رستوران را نیز تأمین کند. طراحی دکوراسیون داخلی رستوران نیز باید برحسب نوع کارکرد آن مشخص شود. جالب است بدانید تیم «رستوران‌ساز» به عنوان بهترین سازنده رستوران به این اِلمان مهم نیز توجه دارد. این تیم از روش‌های نوین طراحی 3D و 2D و همچنین علم گرافیک برای طراحی داخلی بهره می‌برد.

یکی دیگر از مزیت‌های این تیم قدرت راه‌اندازی رستوران در مدت زمان کوتاه است. اگر صرفه‌جویی در وقت برایتان اهمیت زیادی دارد و می‌خواهید رستوران مورد نظر خود را در مدت زمان کوتاه راه‌اندازی کنید، «رستوران ساز» بهترین انتخاب شما خواهد بود.

  1. راه‌اندازی رستوران با تیم «رستوران 22»

اگر قرار باشد به یکی دیگر از بهترین راه انداز رستوران در ایران اشاره کنیم، تیم «رستوران 22» در این فهرست قرار می‌گیرد. این تیم می‌تواند قبل از شروع همکاری، مشاوره‌های لازم در زمینه‌ی راه‌اندازی انواع رستوران، کافی‌شاپ، فود کورت و هتل را به شما ارائه دهد.

تیم «رستوران 22» به تمامی تکنیک‌های طراحی و راه‌اندازی رستوران مسلط است. همچنین نیازها و درخواست‌های مشتریان را براساس جدیدترین روش‌های روز دنیا پاسخ می‌دهد. راه اندازی رستوران از زمان تهیه‌ی بیزنس پلن تا شروع فعالیت برعهده‌ی این تیم خواهد بود.

از جمله مزیت‌های همکاری با تیم «رستوران 22» به عنوان بهترین سازنده رستوران می‌توان به آموزش پرسنل، تهیه‌ی تجهیزات مورد نیاز رستوران، طراحی و نقشه‌ی اکترومکانیکال آشپزخانه اشاره کرد. این تیم متشکل از اعضای متخصص در حوزه‌های معماری، کامپیوتر، آشپزی و مدیریت است. بنابراین می‌تواند در راه‌اندازی رستوران مدرن به شما کمک ‌کند.

  1.  راه‌اندازی رستوران با رستوران 0 تا 100

تیم «رستوران صفر تا صد» را نیز می‌توان در فهرست بهترین سازنده رستوران قرار داد. این تیم متشکل از اعضاء متخصص در حوزه‌های طراحی دکوراسیون، معماری و ساخت، آموزش پرسنل، ارائه‌ی مشاوره، تأمین تجهیزات و ... است. از جمله فعالیت‌های مهم تیم «رستوران صفر تا صد» می‌توان به راه‌اندازی رستوران دریایی و مدیترانه‌ای، فود کورت، تالارهای پذیرایی و آشپزخانه‌های صنعتی اشاره کرد.

البته این موارد تنها بخشی از فعالیت تیم رستوران صفر تا صد است. این گروه در زمینه‌ی راه‌اندازی فست‌فود و کافی‌‌شاپ نیز فعالیت دارند. از جمله مزیت‌های همکاری با تیم «رستوران 0 100» می‌توان به آموزش پرسنل و آشپزهای رستوران اشاره کرد. این کار توسط سرآشپزهای حرفه‌ای با مدرک بین‌المللی در این تیم انجام می‌شود.

تهیه‌ی تجهیزات مورد نیاز رستوران از جمله دستگاه‌های برودتی، ظروف پخت و پز، میز و صندلی، ظروف غذاخوری، سیستم تهویه مطبوع، دستگاه پخت و پز و دکوراسیون به صورت فهرست‌وار در اختیار شما قرار می‌گیرد تا بتوانید از بین آن‌ها، بهترین را انتخاب کنید.

  1.  راه‌اندازی رستوران با تیم «سرآشپزان»

یکی دیگر از بهترین سازنده‌های رستوران در ایران تیم «سرآشپزان» است. این تیم در زمینه‌ی راه اندازی رستوران، کافی‌شاپ، فود کورت و فست فود فعالیت دارد. داشتن تجربه و سابقه‌ی فعالیت از جمله امتیازات این گروه محسوب می‌شود. همچنین این گروه برای راه‌اندازی رستوران در تمامی شهرهای ایرانی هیچ‌گونه محدودیتی ندارد.

تیم «سرآشپزان» می‌تواند رستوران شما را در مدت زمان 2 ماه تا یک سال راه‌اندازی کند. البته این زمان به نوع رستوران و وسعت آن بستگی دارد. این تیم می‌تواند مشاوره‌های لازم در جهت تأمین سرمایه‌ی مورد نیاز برای راه‌اندازی رستوران یا کافی‌شاپ را به شما ارائه دهد.

از دیگر مزیت‌های همکاری با تیم «سرآشپزان» می‌توان به استخدام پرسنل و آموزش آن‌ها اشاره کرد. از سوی دیگر این تیم در زمینه‌ی طراحی دکوراسیون داخلی رستوران، فست‌فود و یا کافی‌شاپ به شکل حرفه‌ای عمل می‌کند.

  1. راه‌اندازی رستوران با تیم «الفبای رستورانی»

یکی دیگر از بهترین تیم‌های راه انداز رستوران ، «الفبای رستوانی» است. این تیم با داشتن تجربه‌ی کافی و تیم متخصص و کارآمد می‌تواند به شما کمک کند تا رستوران خود را با بهترین تجهیزات راه‌اندازی کنید. تیم «الفبای رستورانی» در زمینه‌ی راه‌اندازی کافی‌شاپ، رستوران و فست فود فعالیت دارد.

الفبای رستورانی از چهار تیم همکار تشکیل شده است که هر یک بخشی از پروژه‌های راه‌اندازی رستوران و فست فود را برعهده دارند. این تیم‌ها عبارتند از:

  • تیم طراحی دکوراسیون برای تهیه‌ی طراح‌های اولیه و چیدمان رستوران
  • دپارتمان راه‌اندازی برای برآورد هزینه‌های راه‌اندازی رستوران، کافی‌شاپ و فست‌فود
  • دپارتمان تجهیزات برای تهیه‌ی وسایل و دستگاه‌های مورد نیاز از جمله سیستم‌های برودتی، وسایل پخت و پز، ظروف و ....
  • تیم تبلیغات یا برندینگ برای فعالیت تبلیغاتیِ فست‌فود، رستوران و کافی‌شاپ

از مزیت‌های همکاری با «الفبای رستورانی» که در فهرست بهترین سازنده رستوران قرار می‌گیرد، کوتاه شدن زمان راه‌اندازی پروژه و تأمین مدرن‌ترین تجهیزات رستورانی است.

 

سخن پایانی

ما در اینجا 5 تیم رستوران‌ساز را همراه با مزیت‌های همکاری با آن‌ها را به طور مختصر شرح دادیم. شما می‌توانید برای اجرا کردن پروژه‌ی مورد نظر خود، یکی از این تیم‌ها را انتخاب کنید. آنچه در بین همه‌ی این تیم‌ها مشترک است، راه‌اندازی رستوران، کافی‌شاپ و فست‌فود است که انتخاب را برای شما آسان‌تر می‌کند.

یک نکته‌ی مهم قبل از عقد قراردادِ همکاری با یکی از بهترین راه انداز رستوران ، مشخص کردن هدف است. شما قبل از اینکه با یکی از این تیم‌ها همکاری خود را شروع کنید، ابتدا باید در مورد انتخاب نوع فعالیت رستوران تصمیم قطعی بگیرید. همچنین شما در تعیین موقعیت مکانی و تأمین هزینه‌های راه‌اندازی نقش اصلی را برعهده دارید. برای اطلاع از تعرفه ها و دریافت مشاوره می توانید به سایت رستوران ساز مراجعه کنید

http://restoransaz.com